Slanina použita parmská, asi 25 dkg. Anglická bude také dobrá. Maso mleté (nevím z čeho, v řeznictví jsem
řekl "mleté" a paní přinesla - Hana z toho byla "per plex", když jsem jí
to řekl) 50dkg, stačilo by 30dkg. Z 250g sýra jsem použil asi jednu třetinu.
Paprika stačila jedna. Víno je nepovinné, je pro kuchaře. Červené, hodně plné,
by asi bylo lepší. Medovina - viz dále.
Všechno maso jsem tam namatlal vložil a vyrovnal do roviny.
Nastrouháno na větších dírkách, je asi jedno jaký strouhací sýr.
Tak tuhle chybu neupakujte. Je lepší maso posolit a opepřit před tím, než tam
dáte sýr. Já sýr shrnul na kraj, osolil a opepřil uvnitř, pak dal sýr doprostřed
a okořenil po obvodu. Pakárna.
Se solí opatrně, ta uzenina je sama slaná dost.
Stačila jedna paprika. Se žlutou by to bylo ještě hezčí. Povšimněte si srdíčka
uprostřed.
V originálu je nějaká grilovací omáčka. Bylo v ní slovo honey. Nemohl jsem nic
najít (Hana se flákala na vernisáži) a tak jsem vzal medovinu. Tady je místo pro
vaše vlastní experimenty.
Víno se do kuchaře doplňuje průběžně.
Program horní gril s ventilátorem
Nemusí se začínat v 17:29 přesně
Vhodné využití přebytků po dobu pečení.
Kuchař pod vlivem, již neudržel svislou osu 12:00 - 18:00
Ty papriky jsou dost černé, ale kupodivu nebyly hořké. Hana navrhuje péci
zpočátku přikryté pokličkou a pak odkrýt nebo péci delší dobu při nižší teplotě.
Zkuste.
Skutečně dietní jídlo.
Hana doporučuje, chutnalo (bodejť by ne, když nemusela vařit).