Past na myši
v Praze

Úvod.
Poslední předsilevstrovskou akcí byla návštěva Prahy - Divadla v Dlouhé - představení Past na myši. Pasti jsme si připravili předem s tím, že pokud se nám představení nebude líbit, tak 8 pastí (jako je herců) natáhneme a předáme je při "děkovačce" nebo je necháme nenastražené a přidáme malé návnady. Doufali jsme, že se konečně do představení trefíme a navážeme tak na úspěšného pana Broučka a Soudné sestry. Pasti jsme označili svou webovou adresou, aby si herci také zahráli na detektivy. Snad to nebylo moc těžké a teď se dívají na tyto stránky.
   
     
Akce.
K Domu u Bílého Jednorožce na Staroměstském náměstí jsme se scházeli postupně, pomalu a ale nakonec se to povedlo. Naší první kulturní metou totiž byla výstava Jana Saudka.
 
 
     
Po kultuře fotografické následovalo dvoufázová část zavodňovací. V první části byla voda ve formě pohovostní Staníkově náprsnice, svařáku (a vody v něm bylo doopravdy dost) a medoviny ....  
... v druhé fázi pak ve ve formě piva, to už jsme byli ale v vrcholovém středisku U sportovce Pivrnce v Soukenické ulici, kde nám ozdravný pobyt zajistila Milena (rezervace byla na jméno pan HaHy).
   
Po bujně komunikační a dárečkové akci jsme se přesunuli do divadla na představení, které se předpokládám většině líbilo, byla to pravá anglická detektivka s trochou nadsázky.    

Při závěrečné "děkovačce" mi bylo povoleno fotografovat vedoucí jeviště,
která i předala (nenatažené) pasti.
 
Zdeněk se svými
obdivovatelkami.

Závěr
Při zpětném prohlížení textu a obrázků to vypadá, že jsme byli vypít Prahu pod záminkou kultury, opak ale byl pravdou. To budou i dokazovat fotografie, které tentokráte NEJSOU ve fotogalerii - to proto, abyste se měli na co těšit na tradiční akci Běžky-svátky-narozeniny (27-29.1.2006), na kterou možná přijde i umělec.
   

Zapsal a fotil Hynek korekturu provedla Hana a já pak ještě něco dopsal, doufám že bez hrupek.
 

Sem můžeš psát a reagovat i ty, čtenáři.


Na hlavní stránku HaHy