Jana, Karel,Milena,Jan,Jarka,Iva, Hynek,Pavel, Vilík, Jan,Tyrl,Barunka, Adélka,Magdaléna, Mirka, Růžena,Marcela,Hana,Karel,Jana,Eva,Zlata,Stáňa,Vladimír,Honza,Jan

Závěr sezony v Jaroměři

Autor textu Foto / video Ostatní
Hynek, Korektura a doplňky Hana Hynek Fotogalerie
Jašesta 50 (video wmv)
Interaktivní mapa výjezdů
HaHy 2001-11-power point


"Ale na té adrese je kostel, to budeme spát za oltářem?". Podobné dotazy se objevovaly v HaHy konferenci, když nám Pavel poslal adresu našeho setkání. A bylo tomu skoro tak. Pavel nám u své sestry, která je farářkou v církvi husitské, domluvil ubytování na faře. Místnost, kde jsme se bez problému všichni seděli, všichni viděli a slyšeli, všichni jedli a pili byla optimální. Za HaHy ti Pavle děkuji a omlouvám se sestře za nedělní hlučnost.

Páteční (15.10) večer začal snášením jídla do hnízda. Největší kus přinesl Jašesta, z uzené kýty pak odřezával tlusté plátky. Asi se jí chtěl rychle zbavit, protože doma jí hlavně zeleninu. Tvrdý alkohol pak přinesla babička MiMi, abychom řádně zapili její čerstvou vnučku Martičku. V pátek večer jsme si promítáním udělali vzpomínací tečku 2010.

Sobotní vyjížďka začala Pavlovou přednáškou o historii sboru a kostela v Jaroměři a o městě jako takovém. Cestou do Kuksu jsme se ztratili i našli. Ze všech ne/ctností se nám nejvíce líbilo obžerství. I na další cestě jsme si zahráli "Kdo se kochá, ten se ztratí", ale protože cíl byl v hospodě, rychle jsme se našli.
Protože paní kněžna nebyla doma, pozdravili jsme se se sošnou babičkou a prošmejdili její údolí. Za světla jsme ještě stihli soutok Labe a Úpy. Vyspršili jsme se v jedné sprše po domácích - po skupinách. Zde jsem ke svému zklamání pochopil, že ne zcela je Hynek jedná z nás.
Večer jsme se my děvčata vrhla na Jašestu a tančila jsme s ním, aby se lehce přenesl z ~cet na ~sát (video wmv). 50 dárečků mu k tomu pomohlo, zdraví pak přinesl zeleninový dort.
Také (po vzpomínání 2001-2010) byl představen plán (obé v rezentaci PPT 31MB) na výroční rok 2011, kdy po vzpomínkové cestě do Vídně, kterou to všechno začalo, naváže start akce OČ - okolo České republiky.

 

V neděli jsme jeli do Pekla. A byla to PP-cesta, tedy pěkná i pekelná. Pekelný byl především protivítr, pěkná historická část města Nového města nad Metují a cesta do Pekla ze zlatého listí. Cestou zpět jsme zažili i Rozkoš.
Nechť rozkoše zažíváme i v roce jedna jedna!

     
Sem můžeš psát a reagovat i ty, čtenáři.
Translate this page to:

Na hlavní stránku HaHy