H30

 
V kronice HaHy další člen otočil stránku - moje nebo spíše naše Ha již po dvacáté prvé oslavila třicítku. K otáčení v Kořenově jí pomáhala takřka celá naše skvadra. Hlavní dík patří především organizátorce Janě, zajišťovatelce Evě, ale nesmím zapomenout na všechny kuchařky, manekýnky a manekýny, konferernciéry, režiséry a osvětlovače, zvukaře, taneční mistry, nosiče, topiče, umývače, voskaře, výčepní, herce, kartografy, oponáře, kostymérky, spisovatele, servírky, maséry. Pochvalme se, byli jsme dobří.    
Vedoucí Ha přijela na místo srazu oddílu později, než sama vyhlásila. To ale bylo v rámci konspirační dohody. HaHo a LeKy připravovaly geo-hru. Interiér chalupy byl přívětivý.
Zvláště pak, když se roztočili svijany.
   
Večer jsem si promítli obrázky z výletu z Istanbulu a Austrálie, vedoucí nás také vyzkoušela ze znalostí o svém životě. Poznali jsme mnoho zajímavých osob z dětství, například Drahušku Šimkovou a Vlastu Batelkovou. Pak byla znalostní soutěž.
Sobotní vedoucí dne, Evě, jsme v mlze trochu na běžkách utekli, ale setkali se nejen s ní, ale i s průzkumníkem Zdeňkem, který nás dovedl do hospody Na prdečku, kde nenápadně proběhly první režijní porady k večerní show.    
Po návratu Japonec roztopil koupelnová kamna, svlékli jsme se a spršili. Samostatně. Pak se realizační skupina vrhla na přípravy módní přehlídky a vedoucí Hana zůstala skoro osamocena u kuchyně. V tento okamžik jsem se my, chlapci a děvčata, bavili asi více, než ona.
Hana objevila náhodně pergamen o cestě za sluncem, vybrala si mne, kronikáře jako průvodce. Vzali jsme navigační přístroj, sněžnice, tužku, čepici (tu jsme si pak půjčovali). Cesta nás vedla na horu sněhu, márnici, sedm prstů. Kdybychom uměli správně spočítat okna na evangelické osmiboké kapli, přišli bychom o tři čtvrtě hodiny dříve do cíle, který byl v naší chaloupce. Mapka vedoucí dovedla do půdní galerie, kde objevila kolo (sladké 2x25), kolo (železné svícnové) a vycházející šumavské slunce na panoramatické fotografii, a poukázku na masáž od skupiny HaHy boys všemi způsoby na všech místech.
Dort jsme snědli, HaHy boys se na masáž pečlivě připravili a pak se na Hanu vrhli:


Pak přišla vrcholná   P Ř E H L Í D K A  pro jednu budoucí tchyni, která neví, co si vzít na svatbu své dcery. Osobně si myslím, že po té, co viděla tolik skvostů, bude její rozhodování ještě těžší. No podívejte se:
 




Chcete velké modely? Klikněte pro fotogalerii Honzovi na klobouk: 

Souhru klasické hudby, baletu a protialkoholické satiry předvedli muži s kužely:
   
Do noci jsme pak hráli různé hry a tančili    
Noční nedělní salza přetavená spánkem ráno nalila sily do našich těl takovou měrou, že všichni členové s lyžemi na nohou i bez (lyží) radostně vyrazili vybít energii na vršcích Jizerských hor.    
Už teď se těším, až bude zase nějaká třicítka!
 
   
Fotogalerií je tentokrát více:
Honzova je ve výhni MaVr fotky jsou pod Hynek a Marcela jsou v
StaR  je  ve lyžárně    
A ukázky filmů:
Lyžařka upadla naschvál, aby mi udělala radost.
(1.5 MB)

Příprava mužské části přehlídky.
(6 MB)

Ukázka přehlídky, dámská část.

Muži s kužely.
(na youtube)

 
Zápis do kroniky učinil Hynek, fotili Vráťa , Marcela, Japonec a  Hynek.
Korekturu provedla vedoucí Hana.

Sem můžeš psát a reagovat i ty, čtenáři.
Translate this page to:


Na hlavní stránku HaHy