na SILVESTRA
v Bořkově...


....bylo dobře.Tady bych mohl skončit. Ale nedá mi, nepodělit se o zážitky. Sešli jsme se u Bořka, jak už bylo dohodnuto delší dobu - HaHy s Marcelkou, StaR s Evičkou, Mirka s Bořkem a Bořkova maminka. Velké Hamry byly krásně zapadány sněhem.Po srdečném přivítání, vypakování všech dobrot a následném krátkém občerstvení jsme se vypravili na Muchov.
V báglu s sebou dobrotky, jako rychlé špunty na vrcholové rozloučení se starým rokem.Po úspěšném zdolání Muchova, Mirka rozdala každému malý dáreček, byly otevřeny rychlé špunty. Když jsme se navzájem olíbali, tak byly vypity. Hynek nadělal několik úžasných vrcholových záběrů. Když jsme se vrátili, tak již byla vyhřátá sauna. Po malém občerstvení - vynikající prdelačka od Bořkovy maminky - jsme se šli vysaunovat - ne všichni - Marcelka neměla plavky(??) a HaHy také nešli. Saunování bylo úžasné, protože jsme se chladili válením v celkem čerstvě napadaném prašanu.
 
Po saunování začalo to pravé obžerství. Ještě před tím jsme ale také měly kulturu - navštívili jsme výstavu Bořkova zlatnického umění a naše děvčata si několik exponátů odnesla.  Pak na řadu přišla také hra v šipky.
 
   
Po 22°° hod. jsme se vypravili opět na procházku s tím, že si dáme někde džbánek. Ale Evička dostala nápad na návštěvu kolegy z práce. Ten byl již připraven do postele, nicméně nás velice srdečně pozval dál. Pani domácí nanosila plný stůl dobrot. Setrvali jsme v družném hovoru asi do půl dvanácté. Když jsme dorazili na místo našeho hlavního stanu, byl akorát čas otevřít šampaňské, přivítat nový rok, popřát si. Pak opět stohy jídla a zase vynikající prdelačka. Mám dojem,že jsem ji spořádal nejvíc ze všech. A taky jsem se jí polil. Ještě,že to bylo zepředu. Zezadu by to vypadalo hůře. Všichni se tím náramně bavili. Ani nevím v kolik jsme končili. Někdo dříve(Hynek a já), někdo později - ostatní. Po probuzení snídaně, rozloučení a odjezd.HaHy, Marcelka a Evička na běžky na Jizerku (popsáno jinde), a my domů.
 
   
Přejeme všem krásný nový rok.
Zapsal StaR, fotil, korekturu provedl a text doplnil Hynek.

 

A ještě odkaz na KOMPLET FOTOGALERII.

A ještě "hýbací" obrázky s horší kvalitou:
- hod šipkou s vysokou uměleckou hodnotou
- tanec stejně umělecky hodnotný

A protože sezona končí, znamenám si ujeté kilometry 2006: Ha: cca 8000 Hy: 5757

Sem můžeš psát a reagovat i ty, čtenáři.


Na hlavní stránku HaHy